TV-inspektion af kloak i Århus

Har du mistanke om rotteangreb eller en skade i kloakken? Hos Aktiv Entreprise kommer vi hurtigt og foretager TV-inspektion af kloak i Århus, Randers og på Djursland. Som autoriseret kloakmester har vi den nødvendige ekspertise og erfaring med TV-inspektion af alle former for kloakker og afløb.

Hvorfor få foretaget TV-inspektion af kloak?

TV-inspektion af kloak kan bruges til mange opgaver i forbindelse med kloakarbejde, hvor der er tvivl om, hvor og hvad problemet er samt ved huskøb for at undgå overraskelser og store udgifter. Hos Aktiv Entreprise udfører vi blandt andet TV-inspektion ved lugtgener og forstoppelser samt ved mistanke om rotteangreb og skader på kloakken, heriblandt ved forsikringsskader.

Ved at udføre TV-inspektion af kloakken kan vi hurtigt afklare, om mistanken er reel, før vi begynder at grave. Derfor behøver vi også kun at grave, hvor selve problemet er. En TV-inspektion er med andre ord en effektiv metode, som hjælper med at udrede problemet og lokalisere det.

Få udført TV-inspektion i dag

Oplever du problemer med kloakken, er det vigtigt at få fanget problemerne i tide, da det ellers kan lede til større skader. Kontakt os i dag på 25 67 50 49 eller info@aktiventreprise.dk, så kommer vi så hurtigt som muligt og udfører TV-inspektion af din kloak.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os