TV-inspektion af kloak i Århus

Har du mistanke om rotteangreb eller en skade i kloakken? Eller vil du bare sikre dig, at kloakken er i orden i forbindelse med en hushandel?

Aktiv Entreprise kommer hurtigt og foretager TV-inspektion af kloak i Århus, Randers og på Djursland. Som autoriseret kloakmester har vi den nødvendige ekspertise og erfaring med TV-inspektion af alle former for kloakker og afløb.

Hvorfor få foretaget TV-inspektion af kloak?

TV-inspektion af kloak kan bruges til mange opgaver i forbindelse med kloakarbejde, hvor der er tvivl om, hvor og hvad problemet er samt ved huskøb for at undgå overraskelser og store udgifter.

Aktiv Entreprise har det rette udstyr og kompentente medarbejdere, der kan lave en professionel TV-inspetion af dine kloakrør. Vi kan inspircere rør med en diameter på mellem 3 og 100 centimeter.

Vi udfører blandt andet TV-inspektion ved lugtgener og forstoppelser samt ved mistanke om rotteangreb og skader på kloakken, heriblandt ved forsikringsskader. Det er altid en god idé at kontakte forsikringsselskabet og undersøge, om en skade er dækket, inden arbejdet udføres. Vi laver en fotorapport eller optager undersøgelsen på video, så du har dokumentation, som du kan bruge overfor forsikringsselskabet.

Ved at udføre TV-inspektion af kloakken kan vi hurtigt opdage og lokalisere en skade, før vi begynder at grave. Derfor behøver vi kun at grave, hvor selve problemet er. En TV-inspektion er med andre ord en effektiv metode, som hjælper med at udrede problemet og lokalisere det.

Røgtest kan supplere TV-inspektion

Hvis TV-inspektionen ikke viser noget, kan vi lave en røgtest, der kan afsløre utætte pakninger og mindre utætheder i rørene. Det er især aktuelt ved lugtgener. Læs også om vores førstehjælp til afløb.

Få udført TV-inspektion i dag

Oplever du problemer med kloakken, er det vigtigt at få fanget problemerne i tide, da det ellers kan lede til større skader. Kontakt os i dag på 25 67 50 49 eller info@aktiventreprise.dk, så kommer vi så hurtigt som muligt og udfører TV-inspektion af din kloak.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os