Tømrer

Gennemgribende restaurering? Nyt køkken? Vores tømrer rådgiver og bygger for dig i Århus og Østjylland

Har du brug for en tømrer i Århus eller Østjylland, der kan give dig gode råd om alt fra nyt køkken og nyt bad til en komplet restaurering af en ejendom, så kontakt Aktiv Entreprise ApS.

Du har måske en idé – ellers hjælper vi dig med at sætte billeder på, hvad det kunne være.

Vi rådgiver i alle byggeriets faser – bl.a. om køkken

Vi rådgiver om udførelsen af dit projekt og sørger for alt fra byggetilladelse til færdigt byggeri. Du kan nøjes med en kontaktperson til at styre byggeriet. Du sparer tid og penge, og får til gengæld et færdigt byggeri præget af kvalitet og finish.

Vores erfarne leder af tømrer afdelingen, Kurt Rasmussen, har tidligere har været selvstændig tømrermester i mere end 20 år primært omkring Århus.

Her har han bl.a. erfaringer med at restaurere og indrette gamle ejendomme både for private og for virksomheder. Det er blandt andet blevet til en del restauranter med nye restaurationskøkkener og badeværelser. Han kender således alt til de lovmæssige rammer for den slags ombygninger.

Vores tømrer styrer hele opgaven

Har du brug for andre håndværkere til dit projekt, styrer vi hele processen, så det er let og effektivt for dig. Du har bare én kontakt ind i vores firma. Det er enten vores erfarne tømrer eller vores direktør.

Internt har vi fagfolk, der laver beton, jord og kloak, brolægning og have- og anlægsarbejde. Men vi samarbejder desuden med en række eksterne håndværkere.

Få fradrag for løn til tømreren

Har dit projekt karakter af energirenovering, for eksempel nye vinduer og døre, efterisolering af tag, vægge og gulve, kan du få et skattefradrag for den del af regningen, som udgør løn. Det gælder også udskiftning af bygningsdele med problematiske stoffer.

Se vores blog-indlæg om håndværkerfradraget.

Energirenovering er ikke bare godt for miljøet. Du sparer også penge på opvarmning, undgår træk og kan meget bedre holde varmen i din bolig.

Tømreren kører i hele Østjylland

Aktiv Entreprise har hjemadresse i Ebeltoft i Syddjurs Kommune, men vi udfører tømrerarbejde på hele Djursland, i Grenaa, Århus, Favrskov, Hadsten og Randers.

For lidt større opgaver kører vi også til Hobro, Aalborg, Viborg, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding – og alt hvad der ligger derimellem.

Kontakt vores tømrer for et uforpligtende tilbud og få både gode råd og en pris, du kan regne med på alt fra nyt køkken og bad til en komplet tilbygning eller restaurering.

Referencer:

Vestergade 58 i Århus.

Mad Donna – spisekæde i Århus, Ringkøbing, Herning og Holstebro.

Aktiv Entreprises tømrer tilbyder:

  • Rådgivning
  • Skitser og idéudvikling
  • Nybyggeri – f.eks. tilbygninger
  • Restaurering af ejendomme
  • Køkken
  • Restaurationskøkken
  • Badeværelser
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Små og store reparationer
  • Tegnearbejde og ansøgninger til kommune mm.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os