Scania

Scania vælger Aktiv Entreprise til værkstedsgrave, betonrenovering, jordrensning og kloakarbejde

Scanias værkstedsservice sætter en ære i, at holde kundernes lastbiler kørende og udføre reparationer hurtigt og effektivt. Det kræver, at faciliteter som værkstedsgrave er i orden, og det hjælper Aktiv Entreprise med.

”Jeg fik anbefalet Aktiv Entreprise fra en anden leverandør, og jeg har allerede anbefalet dem videre til andre,” siger kvalitetschef Tonni Mikkelsen fra Scania.

Det letter arbejdet, at Aktiv Entreprise står for det hele

Han har siden 2016 brugt Aktiv Entreprise til værkstederne i Århus, Randers og Hobro. Opgaverne har blandt andet været renovering og udvidelse af værkstedsgrave og betonrenovering af damprensepladser med tilhørende kloak og sandfang.

Da de i forbindelse med arbejdet stødte på forurenet jord, tog Aktiv Entreprises direktør, Preben Pedersen, sig også af det.

”Han tog sig bare af det hele og fik kørt jorden derhen, hvor den skal. Han har taget sig af dialogen med vognmænd og lignende. Jeg har ikke haft noget med jordrensningen at gøre. Det betyder meget for mig, for det er med til at lette mit arbejde,” siger Tonni Mikkelsen.

Aktiv Entreprise er til at snakke med

Det er det ene af de tre afgørende parametre, der gør, at han også fremover vil vælge Aktiv Entreprise, når der skal laves værkstedsgrave, kloak og betonrenovering. De to andre parametre er pris og kvalitet.

”Det har ikke altid været helt i orden første gang, men så er Preben til at snakke med, og så får vi det, som vi gerne vil have det, og slutkvaliteten er i orden. Preben er meget behagelig at samarbejde med,” siger Tonni Mikkelsen og summerer op:

”Aktiv Entreprise er fornuftig på pris og kvalitet, og så tager de sig af hele pakken. Det er med til at lette mit arbejde.”

”Aktiv Entreprise er fornuftig på pris og kvalitet, og så tager de sig af hele pakken. Det er med til at lette mit arbejde.”

Kvalitetschef Tonni Mikkelsen, Scania

Det har Aktiv Entreprise udført for Scania i Jylland:

  • Betonrenovering og forlængelse af værkstedsgrave
  • Betonrenovering af damprenseplads
  • Kloakarbejde og sandfang
  • Renoveret betonbrønde
  • Flytte vandbrønd
  • Jordrensning af forurenet jord

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os