Undgå rotter i huset med sikker rottespærre

Har du rotter i huset? Så kommer de højst sandsynligt fra kloakken. Kontakt Aktiv Entreprise ApS, hvis du har rotter i kloakken, eller hvis dine afløb eller kloakrør er mere end 20-30 år gamle. Med alderen stiger risikoen nemlig for, at rotterne gnaver sig gennem de gamle rør og bevæger sig ind i huset.

Hvis din nabo har rotter, eller du har konstateret rottelort i rensebrønden, så er der risiko for, at du også har rotter, der er tæt på at trænge ind i huset. Har du set tegn på rotter i eller omkring huset, kan vi inspicere din kloak til en fair pris, finde fejlen og lave den nødvendige reparation og sikring.

Ofte vil der være behov for at renovere kloakken, hvis rørene er skadet. Nogle gange kan vi renovere din kloak uden at grave, det kaldes opgravningsfri renovering. Vi vil altid finde den billigste og bedste løsning for dig med få gener og høj sikkerhed.

Høj sikkerhed mod rotter i huset med den bedste rottespærre med lås

Når kloakken er inspiceret og eventuelt repareret, installerer vi en rottespærre. Vi bruger Sewatech rottespærre, som har udviklet en sikker løsning. Førhen havde de, som mange andre producenter, en to-klaps-rottespærre, men videooptagelser afslørede, at de kloge rotter kunne lære at passere den. Nu har de udviklet en patenteret spjældlås, som effektivt holder rotterne væk.

Sewatechs facebookside kan du se, hvordan rotterne kan slippe gennem en almindelig to-klaps-rottespærre.

Årligt eftersyn for ekstra sikkerhed mod rotter

For ekstra sikkerhed tilbyder vi årligt eftersyn af kloakspærren. For selvom vi har monteret en rigtig god kloakspærre, så kan rotterne gnave i den, eller der kan sætte sig ting fast i den. Du ved selvfølgelig godt, at du ikke må smide engangsklude og tamponer i toilettet – men du kan have gæster, der gør det alligevel. Den slags kan sidde fast i rottespærren, og så stopper afløbet til, og rottespærren bliver ineffektiv. Så kan du igen risikere at møde rotterne inde i huset.

Få en uforpligtende pris, hvis du har rotter i huset

Du skal altid kontakte kommunens rottebekæmper, hvis du opdager rotter i eller omkring dit hus. Men du skal også have fat i en autoriseret kloakmester, som Aktiv Entreprise ApS, hvis du skal have sat en rottespærre i kloakken.

Aktiv Entreprise arbejder i hele Østjylland. Vi har adresse i Ebeltoft og Ryomgaard i Syddjurs Kommune, men kører også til Norddjurs Kommune, Grenaa, Randers og Aarhus og sikrer din kloak mod rotter.

Kontakt Aktiv Entreprise og få en pris på netop dit arbejde. Vi rådgiver altid kunderne til den mest fordelagtige løsning, så du kun betaler for det, der er nødvendigt for at holde rotterne ude af huset.

”Preben fra Aktiv Entreprise er god at handle med. Han har fair priser, og tingene bliver lavet ordentligt.”

Villaejer Thorsten Larsen, Harlev

Aktiv Entreprise ApS udfører følgende kloakopgaver:

Separatkloakering
Nedsivning (faskiner)
Dræn
Reparation af skader
Sikring mod rotter
Opgravningsfri renovering
Pileanlæg
Sandfilter
Minirens
Beplantede filteranlæg
Myndighedsarbejde

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os