Om os

Aktiv Entreprise ApS – ærlig og fair forretning

Aktiv Entreprise ApS flytter jord, laver kloak, støber beton og etablerer have og belægninger for virksomheder, offentlige myndigheder, private grundejere og grundejerforeninger.

Vi gør det, så kunden kan være sikker på, at resultatet er langtidsholdbart og driftssikkert, og at det lever op til kundens forventninger og myndighedernes krav.

Vi sætter en ære i at møde til aftalt tid, holde hvad vi lover og rydde pænt op efter os hver dag, fordi vi selv kan lide at se et flot resultat og se vores tilfredse kunder i øjnene. Skulle vi blive forhindret i dette, melder vi altid åbent og ærligt ud og finder en løsning.

Aktiv Entreprise er et dynamisk firma, der tilpasser størrelsen efter ordrebogen. Derfor kan vi altid tilbyde en løsning, der er konkurrencedygtig både på pris og kvalitet.

Vi tager socialt ansvar og beskæftiger folk i flexjob. Det er som regel meget loyale og dygtige medarbejdere, som vi kan bruge til opgaver, hvor vi ikke har nok til en fuldtidsmedarbejder. Vi har for eksempel en flexjobber ansat til at passe værkstedet.

Rådgivning og kvalitetssikring

Aktiv Entreprise ser det som vores pligt at rådgive kunderne, så de ender med en løsning, der både overholder gældende lov og gode håndværksmæssige dyder.

Vi tager billeder før, under og efter byggeriet for at dokumentere og sikre kvaliteten i arbejdet. Alle medarbejdere bliver løbende efteruddannet, så de altid har kompetencerne i orden.

Vi er underlagt Byggeriets Kvalitetskontrol, som er kundens ekstra sikkerhed for, at det vi gør, gør vi ordentligt.

Om chefen

Preben Pedersen ejer og driver Aktiv Entreprise. Han tager telefonen, rådgiver og laver tilbud og har den direkte kontakt til kunder og alle medarbejdere. Ofte er han selv med på det udførende team.

Preben er oprindeligt uddannet tekniker i svagstrøms elektronik. Men der var tre ting, der trak i ham og fik ham til at kvitte karrieren som kvalitetschef i et større firma:

  • Drømmen om at blive selvstændig
  • Frisk luft og frihed
  • At kunne se, hvad man skaber

Firmaets historie

Derfor startede Preben i 1991 første gang selvstændig virksomhed som entreprenør, men har også prøvet en afstikker som arbejdende formand i bl.a. MT Højgaard.

Preben Pedersen uddannede sig til autoriseret kloakmester i 2011, hvorefter han atter startede selvstændig virksomhed med udgangspunkt i Ebeltoft.

Siden har Aktiv Entreprise overtaget tre firmaer: Anlægsgartner Jørgen Pedersen i Rønde, Gartnergruppen i Lystrup og Hybo Håndværk i Assentoft.

Aktiv Entreprise har således alle kompetencer, der skal til for at kunne grave i jorden og efterlade et pænt indtryk bagefter: Entreprenør, kloakmester, brolægger, tømrer og anlægsgartner.

”Preben er god til at komme med løsninger, der bare virker. Vel at mærke uden at man føler, at han prakker én noget forkromet på. Han går efter en god løsning til en fornuftig pris.”

Gårdejer Søren Haubro, Knebel

Aktiv Entreprise ApS dækker følgende fagområder:

  • Entreprenør (jord og beton)
  • Kloakmester
  • Tømrer
  • Brolægger
  • Anlægsgartner

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os