Jord

Gravearbejde i Østjylland – også jordrensning

Har du noget jord, der skal flyttes, så udfører Aktiv Entreprise ApS gravearbejde af al slags til en fornuftig pris. Det kan være gravearbejde forud for et byggeri, ved terrænregulering eller ved anlæg af cykelstier og veje. Skal der graves vand, elkabler eller internet ned, så har vi også grejet til det.

Vi sorterer jord og sand, så det er let at genanvende. Vi kan stå for kontakten til en vognmand, der kører jord væk. Skal du have gravet en olietank eller lignende op, og skulle der dukke forurenet jord op, så tager vi os af det også af det og sørger for kontakten til dem, der kan håndtere jordrensning.

Erfaring med gravearbejde og jordrensning

Vi har stor erfaring med gravearbejde. Vi har for eksempel flyttet 10.000 kubikmeter jord i forbindelse med anlæg af en ridehal på Mols.

Vi har også erfaring med forurenet jord. Vi har blandt andet flyttet forurenet jord og kørt det til jordrensning for Scanias lastbilværksteder.

Aktiv Entreprise kan udføre en lang række opgaver, der er relateret til gravearbejdet, som for eksempel at etablere kloak, støbe fundamenter og anlægge have og brolægning.

Vi samarbejder med myndighederne om at flytte jord

Man må ikke bare terrænregulere eller flytte jord, som det passer en, uanset om det er forurenet eller ej. Vi kender reglerne og sørger for det nødvendige myndighedsarbejde, så du har tilladelserne i orden, til det forestående gravearbejde.

På den måde kan du være sikker på, at reglerne overholdes, og du sparer tid og bekymringer.

Pæn afslutning på gravearbejdet

Det er let nok at grave et hul i jorden, men vi sørger også for, at det kommer til at se pænt ud, når vi er færdige med gravearbejdet. Vi leverer det resultat, du lige præcis ønsker.

Kontakt os, hvis du vil have en fornuftig pris på dit gravearbejde.

Her er et par billeder fra vores dagligdag:

”Han foreslog mig at lave indkørslen i betonknus. Det er jeg glad for. Vi kan altid gå tørskoet ind i ridehal og stuehus uden at slæbe alt mulig jord med.”

Søren Haubro, Dyssegårdens Ridecenter

”Aktiv Entreprise tager sig af hele pakken. Det er med til at lette mit arbejde.”

Kvalitetschef Tonni Mikkelsen, Scania

Aktiv Entreprise ApS udfører følgende jordopgaver:

  • Gravearbejde
  • Terrænregulering
  • Nedgravning af rør og ledninger
  • Flytte forurenet jord og køre det til jordrensning
  • Al myndighedsarbejde

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os