Harlev

Thorsten blev overrasket over finish efter separatkloakering i Harlev

Det var bare nogle gamle kørefliser, der skulle lægges på plads i indkørslen efter kloakarbejdet. Midlertidigt! For Thorsten Larsen ville indenfor et par år lægge ny belægning i deres nyerhvervede villa i Harlev ved Århus. Men de gamle kørefliser blev lagt så fint på plads, at de får lov at ligge lidt længere.

”Jeg var overrasket over, at resultatet blev så godt, når udgangspunktet var noget gammelt lort. Det ser rigtig fint ud, så fliserne har fået et par sæsoner mere, før jeg gør noget ved det. Jeg har faktisk fået mod på selv at lægge de resterende om,” siger Thorsten Larsen.

Blev anbefalet at spørge Aktiv Entreprise

Thorsten Larsen og hans familie købte villaen i Harlev i 2016. De vidste godt, at der skulle laves separatkloakering til huset. Det betyder, at regnvand og spildevand bliver skilt ad og separeret til hver sin kloak.

Kloaksepareringen er pålagt af kommunen, og arbejdet på egen grund er for egen regning. Thorsten spurgte nogle af de nye naboer og ejendomsmægleren, om de kunne anbefale en entreprenør. Han fik et par navne og nogle tilbud, og valget faldt på Aktiv Entreprise fra Djursland.

”Priserne var nogenlunde ens og Aktiv Entreprise havde fået gode anbefalinger. Tilbuddet virkede reelt, og Preben var meget tillidsvækkende,” siger Thorsten.

Altid ryddet op, når de var hjemme

Der blev gravet 17 meter kloakledning ned og sat en brønd. Arbejdet varede fire dage med en weekend imellem.

”Det sviner med sådan noget leret jord, men der var altid ryddet pænt op og dækket til, så ingen kunne falde i hullet, når vi var hjemme. Det var vigtigt for os, at vi kunne færdes med barnevogn. Det gør mig godt tilpas, at der er den sans for ordentlighed, som Aktiv Entreprise leverede,” siger Thorsten Larsen.

Han vil til enhver tid anbefale Aktiv Entreprise til andre, der skal kloakseparere grunden.

”Preben er god at handle med. Han har fair priser, og tingene bliver lavet ordentligt. Når vi mødte ham og hans folk var de imødekommende og tillidsvækkende. Det er vigtigt at have tillid til folk, der løber rundt i ens hjem,” siger han.

”Det gør mig godt tilpas, at der er den sans for ordentlighed, som Aktiv Entreprise leverede.”

Thorsten Larsen, Harlev

Det har Aktiv Entreprise udført for Thorsten Larsen:

  • 17 meter kloakledning
  • Brønd og tilkobling til separatkloakering

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os