Cases

Thorsten blev overrasket over finish efter separatkloakering i Harlev

Det var bare nogle gamle kørefliser, der skulle lægges på plads i indkørslen efter kloakarbejdet. Midlertidigt! For Thorsten Larsen ville indenfor et par år lægge ny belægning i deres nyerhvervede villa i Harlev ved Århus. Men de gamle kørefliser blev lagt så fint på plads, at de får lov at ligge lidt længere.

”Jeg var overrasket over, at resultatet blev så godt, når udgangspunktet var noget gammelt lort. Det ser rigtig fint ud, så fliserne har fået et par sæsoner mere, før jeg gør noget ved det. Jeg har faktisk fået mod på selv at lægge de resterende om,” siger Thorsten Larsen.

Scania vælger Aktiv Entreprise til værkstedsgrave, betonrenovering, jordrensning og kloakarbejde

Scanias værkstedsservice sætter en ære i, at holde kundernes lastbiler kørende og udføre reparationer hurtigt og effektivt. Det kræver, at faciliteter som værkstedsgrave er i orden, og det hjælper Aktiv Entreprise med.

”Jeg fik anbefalet Aktiv Entreprise fra en anden leverandør, og jeg har allerede anbefalet dem videre til andre,” siger kvalitetschef Tonni Mikkelsen fra Scania.

Fra sommerhusfundament til ridehal – Søren Haubro bruger altid Aktiv Entreprise til jord- og støbearbejde

Da Søren Haubro skulle bygge til sit sommerhus ved Boeslum Strand i Ebeltoft, mødte han tilfældigvis en tidligere kollega. Hun var gift med Preben Pedersen, der er direktør i Aktiv Entreprise.

”Preben virkede troværdig, så jeg valgte at bruge ham til jord- og støbearbejdet og selvfølgelig kloakken. Det har jeg aldrig fortrudt. Han er ærlig, og han er dygtig,” fortæller Søren Haubro.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os