Beton

Solide betonfundamenter, betonrenovering og betonmure

Aktiv Entreprise ApS støber betonfundamenter, gulve og mure til priser, der holder. Vi kan også forlænge levetiden på dit byggeri med effektiv betonrenovering.

Nybyg: Betonfundamenter samt gulve og mure i beton
Beton er ikke bare beton. Aktiv Entreprise har stor erfaring med betonstøbning til alt fra sommerhussokkel til værktstedsgrave for lastbilværksteder.

Vi sikrer, at dimensionerne er i orden, og at underlaget kan holde til byggeriet oven på sokkel og betonfundament. Vi rådgiver ud fra dine ønsker og vores kendskab til bygningsreglementet.

Aktiv Entreprise arbejder effektivt og kan derfor holde priserne på et konkurrencedygtigt niveau. Vi samarbejder gerne med andre håndværkere på byggeriet, så vi sikrer et effektivt flow. Dermed kan du spare tid og blive hurtigt færdig med byggeriet uden bekymringer.

Vi holder øje med kvaliteten undervejs, blandt andet ved hjælp af billeddokumentation, og informerer dig om processen.

Vi kan også lave det forberedende kloak- og gravearbejde i forbindelse med betonfundamenter og sokkel. Se under jord og kloak.

Aktiv Entreprise ApS udfører følgende beton opgaver:

  • Betonmure
  • Betonrenovering
  • Nybyg og renovering i beton
  • Betonfundamenter
  • Betongulve
  • Beton terrasser (se under brolægning)

Betonrenovering – forlæng levetiden på dit byggeri

Slår betonen revner? Så kan du forlænge levetiden med en god betonrenovering. Aktiv Entreprise har stor erfaring med at renovere betonmure og betonfundamenter.

Blandt andet har vi renoveret værkstedsgrave og damprensepladser for Scanias lastbilsværksteder. Vi er vedholdende og arbejder på opgaven, til alle er tilfredse med resultatet.

Aktiv Entreprise støber i hele Østjylland

Aktiv Entreprise har hjemadresse i Ebeltoft, men vi udfører betonarbejde i Norddjurs, Syddjurs, Århus, Favrskov og Randers. For lidt større opgaver kører vi også til Aalborg, Viborg og Kolding – og alt hvad der ligger derimellem.

Kunderne kan både være private grundejere, virksomheder eller entreprenører.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og få en pris, du kan regne med på betonfundament, sokkel eller betonrenoveringer.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os