Førstehjælp til afløb og kloak uden gravearbejde

Er afløbet stoppet – eller trækker det bare dårligt? Lugter der er kloak i huset? Så kontakt Aktiv Entreprise ApS. Vi har en række værktøjer i tasken til førstehjælp, som ikke kræver gravearbejde, og som ofte er tilstrækkelige til at løse problemet med afløbet.

Hvad kan bremse vandet i afløbet?

Aflejring af kalk og fedt i faldstammer, afløb og kloakker, kan gøre hullet i afløbet mindre – og så kan spildevandet ikke trække så hurtigt væk. I Aarhus og det nordlige Djursland er der meget kalk i vandet, og det kan sætte sig både i lodrette og vandrette rør. Der kan også være andre årsager til, at vandet trækker dårligt. Der kan være trærødder inde i rørene, rottereder eller nedbrudte kloakrør.

Løsninger på problemer med kloak og afløb

Tit kan vi løse problemet med lugt og stoppede afløb UDEN at grave i jorden eller bryde gulvet op. Vi laver løsninger med rørdimensioner fra 5 cm til 70cm.

Først vil vi spule rørene. Hvis vi derved opdager, at der er trærødder eller grus i kloaksystemet, vil vi med en tv-inspektion undersøge, hvor der er brud eller andre problemer. Hvis tv-inspektionen ikke viser noget, kan vi lave en røgtest, der kan afsløre utætte pakninger og mindre utætheder i rørene.

I visse tilfælde kan vi løse problemet hurtigt og effektivt med en punktreparation. Det er for eksempel:

  • hvis der er trærødder i kloakledningen
  • hvis der siver grundvand ind i systemet
  • hvis der er døde rør, som ikke bruges mere, eller
  • hvis der trænger rotter ud fra kloakken.

Læs også her, hvad vi gør, når du har rotter i hjemmet.

Vi laver punkt-reparationer, når resten af kloakledningen er sund. En punktreparation er for eksempel en strømpeforing på et kort stykke eller en afpropning af døde rør. Vi kan også fræse røret og dermed fjerne aflejringer og rødder, så vandet får frit løb. Begge dele kan gøres uden et større gravearbejde – det er ofte billigere og så er det altid rart, når haven eller gulvet ikke skal endevendes.

Vi løser problemer med kloak og afløb i hele Østjylland

Aktiv Entreprise giver førstehjælp på kloak og afløb i hele Østjylland. Vi har hjemadresse i Ebeltoft, men vi hjælper kunder i hele Norddjurs, Syddjurs, Århus, Favrskov og Randers.

Kontakt os, hvis du har brug for førstehjælp til dit afløb, og få en pris på opgaven, som du kan regne med.

”Preben fra Aktiv Entreprise er god at handle med. Han har fair priser, og tingene bliver lavet ordentligt.”

Villaejer Thorsten Larsen, Harlev

Aktiv Entreprise ApS udfører følgende kloakopgaver:

Separatkloakering
Nedsivning (faskiner)
Dræn
Reparation af skader
Sikring mod rotter
Opgravningsfri renovering
Pileanlæg
Sandfilter
Minirens
Beplantede filteranlæg
Myndighedsarbejde

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os